Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Yhteydenotto Oma asiakastili Kuvatuotteet Kivaa Kuvasta Tilaa valokuvia
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
Suomen Vahvimmat
Valmistajat
Braun Trekking 8x32 2016
Tietosivut
Rekisteriseloste / CameraStore - Järvenpään Camera Shop Oy verkkokauppa

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste
Laatimispäivä 5.5.2011

1. Rekisterinpitäjä

Järvenpään Camera Shop Oy
Y-tunnus 0905976-2
Järnefeltinkatu 1
04400 Järvenpää
Puhelin (09) 288 883

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Juha Luomanen
juha.luomanen(@)camerashop.fi
+358 40 553 3433

3. Rekisterin nimi

Camerashopin asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Camerashopin käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Camerastore.fi -verkkosivuston käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

 

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

·         Asiakassuhteen hoitamiseen

·         Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin

·         Tilastollisiin tarkoituksiin

·         Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

·         Tarkistusoikeus

·         Oikaisuoikeus

·         Oikeus peruuttaa suostumus

·         Poisto-oikeus

Ostoskori
0 kpl
Digikuvat ja kuvakirjat
Tarjoukset
Leica Pinmaster etäisyysmittari Leica Pinmaster etäisyysmittari
459.00€  589.00€
Tamron 16-300mm F3.5-6.3 Di II PZD Macro Sony A (5 vuoden takuu) Tamron 16-300mm F3.5-6.3 Di II PZD Macro Sony A (5 vuoden takuu)
569.00€  599.00€
CameraStore Facebookissa